Kinky Salon Copenhagen

F.A.Q.

Vi har sammensat denne liste af spørgsmål baseret på erfaringer fra Kinky Salon i San Francisco/London og vores erfaringer fra andre fester. Listen er ikke definitiv og reglerne, som er til for at gøre festerne sjovere og trygge for alle involverede, kan selvfølgelig ændres baseret på feedback fra fællesskabet.

Q: Er der en alderspolitik? Ja, over 18.

Q: Skal jeg bruge mit rigtige navn? Hvad hvis mine venner/forældre/arbejde opdager det? Vi går langt for at beskytte vores medlemmers identitet og privatliv. Vi har forståelse for at der er professionelle som ønsker at deres privatliv forbliver privat og vi støtter vores medlemmers/gæsters ret til pseudonymer eller alias hvis de ønsker det. Vores fester er private og adressen for festerne er hemmelig. Facebook festinvitationer er hemmelige og ikke tilgængelige for udenforstående. Vores Facebook gruppe er kun for inviterede og det er frivilligt om du vil være med dér: hvis du kun ønsker at få information om Kinky Salon via email er dette også muligt. En af reglerne fra vores Retningslinier: Codes of Conduct er at alt hvad der foregår til festerne forbliver hemmeligt. Dine forældre finder ikke ud af noget - med mindre du fortæller dem det!

Q: Skal jeg medbringe ID? Hvis vi ikke allerede kender dig, kan det være at vi i døren vil bede dig om noget ID. Det behøver ikke være dit pas - vi vil bare være sikre på at at det er DIG der har bestilt billet til festen. Hvis du ønsker at bestille billet under et pseudonym eller alias på selve aftenen er du velkommen til at gøre dette. Men vi forventer at du er den samme person som på billedet vedlagt da du meldte dig ind. Jo længere tid vi har kendt dig jo mindre sandsynligt er det at vi spørger.
 
Q: Sælger I billetter i døren? Kan man medbringe en ny gæst i sidste øjeblik? Kinky Salon er et fællesskab, en gruppe venner og venners venner, og derfor vil vi også vide hvem du er på forhånd. Vi sælger ikke billetter og der bliver ikke lukket sidste-øjebliksgæster ind, da det vil betyde at vi ikke har nogen chance for at vide hvem de er. Hvis du tror du en dag skulle få lyst til at komme til Kinky Salon eller du kender nogen som måske ville synes om det, så meld jer til via formularen på hjemmesiden eller send en email hvis I har yderligere spørgsmål.
 
Q: Hvis vi nu beslutter ikke at komme kan vi så få pengene retur? Kan vi give billetterne til en anden? Kinky Salon fungerer på frivillig basis og der er et begrænset antal billetter. Vi har travlt med at pynte op til festen og skabe en fed atmosfære. Der er risiko for at vi taber penge hvis folk beder om pengene retur for billetter, og iøvrigt vil sådan en process tage tid fra alt det andet. Desværre kan du ikke give billetten til en anden – Kinky Salon handler kun om DIG!
 
Q: Jeg er ny i Kinky Salon. Vil jeg passe ind? Er der ‘noget specielt’ jeg skal gøre? Kinky Salon er et omfavnende og varmt miljø. Vi opfordrer dig til at klæde dig ud, men der er ikke noget pres for at du skal være andet end dig selv. Rummene til leg er en del af Kinky Salon, men selv hvis man ikke begiver sig derind er der en masse andet sjovt, så som kabaret og vores andre kreative indslag.
 
Q: Tillader I singlefyre / singlekvinder / gravide kvinder / trekanter / grupper? Hvad med homo / bi / hetero / trans / TV folk? Hvilken type mennesker bliver ikke accepteret indenfor i Kinky Salon? JA! Alle disse typer og kombinationer er velkomne, forudsat at I lever op til vores dress-code og iøvrigt følger vores Retningslinier: Code of Conduct og PAL systemet. De eneste folk der bliver afvist er dem der ikke lever op til vores krav og vores overordnede filosofi.
 
Q: Er der dress code? Vil jeg blive nægtet adgang hvis jeg ikke klæder mig ud? Kinky Salon opfordrer på det kraftigste at du udforsker vores tema til festerne i din udklædning. Kreative, interessante, unikke udklædninger er en god måde at vise sig frem og åbne op for samtale. Men i sidste ende handler det om at udtrykke sig selv. Vi forventer ikke du bruger en masse penge eller at du komme iført noget du ikke føler dig tilpas eller sexet i. Men lad venligst jeans, kondisko, sportstøj og T-shirts være hjemme. Hvis du har spørgsmål til din udklædning er du velkommen til at sende os en email.
 
Q: Vil der være fotografer eller videooptagelse til festen? Der vil som regel være en photobooth, en videobooth eller en professionel fotograf som tager billeder af folk i deres udklædning. Vi holder dette begrænset til et specifikt område så du selv kan vælge om du vil forevige aftenen eller ej. Men det er ikke tilladt at snuse rundt til festen eller dokumentere hvad der foregår i rummene til leg, desuden skal kameraer og telefoner gemmes af vejen under festen.
 
Q: Er der garderobe? Hvad sker der med tøjet i rummene til leg? Der vil være en begrænset garderobe til jakker og der vil også blive stillet et omklædningssted til rådighed tidligt på aftenen. Hvis du vælger at tage dit tøj af råder vi dig til at lægge det i en bunke og have styr på hvor du har lagt det. Der vil være en ’glemte sager’-kasse, men folkens, begræns jeres bagage (emotionel og anden). Og lad venligst værdier blive hjemme! Vi kan ikke stilles til ansvar for Iphone eller dyre øreringe!
 
Q: Må jeg tage legesager med? Så længe disse er transportable og kan være på din person, så ja.
 
Q: Hvad er reglerne for sikker sex? Vores Retningslinier: Code of Conduct indeholder klare retningslinjer angående sikker sex og vi forventer at alle til festen overholder disse. Uden undtagelse!
 
Q: Er der et privat sted hvor vi kan lege? Nej, det er der ikke. Og respekter venligst at der er begrænsede toiletfaciliteter; dasset er ikke et legerum. Vi håber du møder nogle super lækre mennesker til Kinky Salon – men hvis du vil have privat tid med dem, må du tage dem med hjem.
 
Q: Hvad nu hvis min partner eller PAL vil gå tidligt? Din PAL er stadig ansvarlig for din opførsel selv hvis han/hun/de smutter tidligt. Læs venligst vores PAL system – det gælder for alle.
 
Q: Er der underholdning? Eller, jeg er interesseret i at optræde – hvordan gør jeg det? JA – der er en kortere kabaret før midnat plus en masse andet underholdning som kan inkludere DJ, live musik, digtoplæsning, performance kunst, interaktivt virvar…. Alt hvad du kan forestille dig. Kinky Salon bygger på frivillige og deres lyst til at bidrage, så hvis du har noget du gerne vil dele til næste fest, vil vi meget gerne høre fra dig: kinky.salon.copenhagen@gmail.com
 
Q: Er der en bar? Ja der er bar og du kan bruge dankort.
 
Q: Hvornår starter og slutter festerne? Hvornår kan man senest ankomme? Og hvad sker der hvis jeg kommer for sent eller ikke kan komme inden i lukker dørene? Vi beder vores gæster om at komme tidligt på aftenen, så alle lige kan hilse på hinanden og vores person i døren også kan nyde festen. Dørene lukkes engang før midnat, se invitationen for det eksakte tidspunkt og så bliver der ikke lukket flere gæster ind. Lad være med at komme sent på aftenen. Men ved du på forhånd at du bare ikke kan nå det inden dørene lukkes, så giv besked 24 timer før. Så kan vi planlægge og sørge for der er nogen ved døren til at tage imod når I kommer. Festerne slutter som regel kl. 04.
 
Q: Kan man overnatte hvor festen holdes? Nej, desværre! Når det er slut, er det slut. Men der er masser af hoteller omkring i byen og busserne/metroen kører hele natten.
 
Q: Må man ryge? Ikke indenfor, men der vil være et specifikt rygeområde.