Kinky Salon Copenhagen

Historien om Kinky Salon

Vores fester er produktet af et ti år gammelt fænomen i San Francisco kaldet Kinky Salon, som bliver drevet af den dynamiske duo Polly Pandemonium (oprindeligt fra London og latex designer) og professor Violet (alt-mulig-kreativ fra dukketeater til skuespil). Gennem deres erfaringer med fetish scenen og Burning Man indså de at de kunne skabe en begivenhed som ville afføde et tæt, kreativt og legende fællesskab af freaks og frivolitet. Og det gjorde de så! 

SF Weekly beskrev det nok bedst da de skrev: “I en by med overflod af sex-positive miljøer, er resultatet til at tage notat af. Gæsterne bidrager med mere end kroppe og penge; de giver deres tid, talenter og ideer og yderligere støtter de hinandens eventyr både kreative og seksuelle. Provokerende kostumer, stimulerende omgivelser og eksplicit erotiske oplevelser kan forventes, opleves og udforskes til hver ”Kinky Salon”, men det seksuelle aspekt er så integreret i det materiale festen er gjort af – musikken, dansen, photo booths, dias shows, legesager, de dekadente omgivelser og de letlevende kostumer - at det kunne overses af enhver som deltog med en lidt mindre udskejende aften for øje. Faktum er at lige så sexet det er, så handler Kinky Salon ikke om sex, men om fællesskab…..”

Folk klæder sig ud, i alt hvad der er sensuelt, underligt, sexet, spektakulært og alt der imellem, og de nyder at udforske de forelagte temaer til at skabe fantasifulde kostumer. Festdeltagere opfordres til at deltage som frivillige og hjælpe med selve festen, optræde, skabe på forskellige måder f.eks. ved at skabe en interaktiv person til ære for aftenens tema eller bare nyde diversiteten hos de deltagende. Og fordi det er en privat fest har det en venlig, behagelig atmosfære, hvor alle er venner og venners venner. I San Francisco har det slået sit navn fast som en af de mest behagelige fester at tage en med til, som er ny til ideen om sex positiv bevidsthed. Samtidig tiltrækker festen alle typer, bi-, trans- eller queer.

Kinky Salon har spredt sig til Sacramento, Austin og Middleton i USA siden dengang for ti år siden og nåede med etableringen af Kinky Salon i London til Europa i foråret 2010. Vi kender selv Kinky Salon fra både San Francisco og London, og vi vil bringe al kærlighed, sjov og sexede kunsthalløj til København. Vi tror du vil elske det og ser frem til at opbygge et fællesskab sammen med dig.