Kinky Salon Copenhagen

PAL systemet

For at opretholde et trygt, legende og ansvarligt hedonistisk legerum, bruger vi en teknik kaldet Pervy Activity Liaison eller PAL systemet.

Uanset om du definerer dig som mand, kvinde eller andet, skal du lege efter disse regler hvis du deltage i Kinky Salon:
  • Du kan ikke komme alene til Kinky Salon, men skal du følges med en PAL. 

  • I skal ankomme sammen for at komme ind til festen.

  • Din PAL kan være af samme eller et andet køn eller det kan være et par. Op til tre personer kan være PAL for hinanden. Din PAL behøver ikke være en partner eller elsker, men kan også være en ven.

  • Du kan ikke være PAL for en du ikke kender. Din PAL er en du kender godt og stoler på.

  • Hvis du er eksisterende medlem af Kinky Salon mailinglisten kan du medbringe en PAL der ikke er medlem.

  • Du skal have fundet din PAL inden du køber billet. Du kan enten købe billetter til dig og din PAL samtidig, og ellers skal du angive din PAL's navn når du køber din egen billet. 

  • Shop ikke rundt på Facebook, vores hjemmeside eller andre sociale online medier efter en PAL, og spørg venligst ikke vores Crew om at være din PAL.

  • Hvis din PAL overtræder vores Retningslinier: Code of Conduct vil i begge blive holdt ansvarlige, og eventuelt udelukket fra fremtidige fester.


F.A.S.Q.P.S. - Frequently Asked Stupid Questions about the PAL system


Jeg er en single fyr. Kan min PAL være en anden single fyr?
JA! Hvis det er en person du kender og stoler på i en grad, så du kan sige god for og lover at holde øje med vedkommende - så kan din PAL være af hvilket som helst køn.

Vi er et par og vi har en single ven - kan vi tage vedkommende med?
JA! Gør endelig det!

Jeg er en single pige. Er det virkelig nødvendigt for mig at komme sammen med en PAL?
JA! Det kan være en anden pige, en fyr eller et par.

Jeg er en single fyr. Er jeg velkommen?
JA! Så længe du opfører dig respektfuldt, har en PAL med som du kender og stoler på, følger vores dress-code ved at møde op kreativt påklædt og iøvrigt har læst vores Retningslinier: Code of Conduct - så er du mere end velkommen.

Min elsker og jeg har aldrig været til Kinky Salon før. Kan vi være hinandens PAL?
JA! Een af jer (gerne begge) skal tilmelde jer og blive accepteret til mailinglisten, derefter kan I købe billetter og være hinandens PAL.  

Kan jeg møde en på nettet som jeg tager til Kinky Salon sammen med?
NEJ! Du skal kende din PAL, kunne sige god for deres person og stole på dem. At ankomme til vores fester med en PAL du ikke rigtig kender er respektløst overfor fællesskabet og sætter følelsen af tryghed på spil.

Jeg kender en der skal til Kinky Salon. Hvis jeg køber billetten senere, kan jeg så aftale i sidste øjeblik at være PAL med vedkommende?
JA! Så længe vedkommende har sagt ja til at være din PAL før festen og i mødes ved døren og checker ind til festen sammen.

Hvis jeg ankommer 15 minutter før min PAL kan jeg så hænge ud til festen indtil de ankommer?
JA! Men vi vil bede dig vente i indgangen så i kan checke ind sammen.

Kan jeg komme sammen med en gruppe på tre eller flere single PALs?
Tre er det maksimale antal der kan være PAL for hinanden. Men I kan dele jer op i grupper af to eller tre hvor I siger god for hinanden. Men selvfølgelig kan i ankomme sammen.

Hvorfor anbefaler I at vi tager hjem sammen?
Grunden til at vi anbefaler at I forlader festen sammen er at I ikke skal kunne holdes til ansvar for noget der sker efter I er gået. Hvis du smutter før din PAL kan du stadig blive stillet til ansvar for vedkommendes opførsel.

Hvad sker der hvis min PAL ikke opfører sig ordentligt?
Først og fremmest vil vi tage en snak med vedkommende, bagefter finder vi dig. Hvis det er seriøst vil vedkommende blive smidt ud og du vil få en advarsel. Hvis du ikke længere er til stede til festen vil du blive kontaktet efter festen. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med dig vil hverken du eller din PAL blive inviteret til Kinky Salon i fremtiden.

Bliver jeg smidt ud hvis min PAL ikke opfører sig ordentligt?
Det kan måske blive nødvendigt. Det kommer helt an på situationen.