Kinky Salon Copenhagen

Vil du være med?

 

Vi er altid på udkig efter kreative talenter, gale opfindere der ønsker at overtage verden, kunstinstallationer, optræden, performere, DJs, bands og sexede mærkelige, seje, sjove ting til Kinky Salon!

Kan du recitere de hemmelige vers fra 'Throg Moggas kamp bibel', vil du vise verden de Elysian Pandekage ritualer eller andre skøre ideer, der kan underholde og engagere folk! Så send os en mail!

Hvis du er interesseret i at bidrage, så send os en mail med de oplysninger, der er nævnt nedenfor, og lad os vide hvad du har lyst til! Vi vil elske at høre fra dig! :)

1) Installationer/Udstillinger
a. Dit navn og kontaktoplysninger
b. En kort beskrivelse af din installation/udstilling (plus billeder, hvis muligt)
c. Hvor meget plads installationen/udstillingen kræver og hvordan din installation/Udstilling skal vises/installeres, fx hængt fra væg, loft, placeret på gulvet osv. ..
Bemærk: Vi kan virkelig godt lide installationer/udstillinger, der på en eller anden måde involverer vores deltagere, det betyder ikke at de skal være avancerede, tværtimod i dette tilfælde, det betyder bare at interaktion mellem installationer/udstilling og vores deltagere er værdsat!

2) Performance/Optræden
a. Dit navn og kontaktoplysninger
b. En kort beskrivelse af din performance/optræden
c. Varigheden af ​​forestillingen
D. Hvor meget plads du kræver for at kunne gennemføre
Bemærk: Vi kan virkelig godt lide Performances/Optræden som på en eller anden måde involverer vores deltagere, det betyder ikke at du/i som performer/performere skal have fysisk kontakt med deltagerne, det betyder bare, at simpel interaktion mellem din/jeres performance/optræden og deltagerne er meget værdsat!

3) DJ'ing/Koncerter/Spoken Word
a. Dit navn og kontaktoplysninger
b. DJ/Band/kunstner navn
c. Den/de genre(r) du spiller
D. Varigheden af ​​din Concert, DJ sæt ... etc...
e. Alle tekniske krav (Rider)

F.A.Q.
Q: Jeg lagde mærke Kinky Salon har temaer til festerne, skal mit bidrag være tematisk?
A: Nej, det er ikke obligatorisk, men i høj grad værdsat, hvis temaet i en eller anden grad kan være en del af dit bidrag enten som en integreret del eller visuelt f.eks. gennem kostumer o.a., men det er ikke påkrævet!

Q: Er seksuelt indhold, påkrævet i mit/vores bidrag for at optræde til Kinky Salon?
A: Nej, slet ikke, det kan være lige så kysk, som du/i vil, så længe det er skørt, cool, sjovt (og bare en lille smule sexet! ;)

Q: Hvilke udgifter dækker Kinky Salon?
A: Da Kinky Salon er et ikke-kommercielt projekt, er vores budget meget begrænset, men vi kan betale transport og sørger catering og forfriskninger i løbet af dagen

Q: I nævner kun Installationer / Udstillinger / Performances / optræden / DJ'ing / Koncerter / spoken word!
Hvad hvis jeg/vi vil lave en levende installation, hvor vi skriver digte om nattens bedrifter på ryggen af Kinky Salon deltagerne?
A: Endelig! Hvorfor ikke! Det vil dog kræve samtykke/accept fra deltagernes side og sandsynligvis en hel del arbejde, men vi vil meget gerne se hvordan det ville udvikle sig i løbet af natten!

Q: Der bliver nævnt at i kan lide bidrag der opfordrer til deltagelse/inddragelse betyder det at det er påkrævet at for at kunne betragtes som acceptabelt
A: Nej, slet ikke! Vi ønsker bare såvidt muligt at alle er deltagere og ikke kun "publikum"! :)

Q: HVor er i dog performancenormative i jeres tankegang, hvorfor skal jeg optræden på scenen! Hvorfor ikke på gulvet eller flyve rundt luften!
A: Du er velkommen til at flyve rundt luften, hvis du har vingerne og højden af ​​lokaliteten gør det muligt! Men du er lige så velkommen på scenen!!

Q: Hvad! Ingen regler!? Der MÅ da være nogle regler!
A: Ikke rigtig! Bortset fra vores 'Retningslinier', og som i enhver anden situation, hvor man bidrager med indhold i enhver form, vær hensynsfuld og respektfuld, det er ok at provokere, men ikke at fornærme!

Eller med andre ord, der er ingen grænser for din kreativitet, så længe den underholder, engagerer og passer ind Kinky Salon!

Kom og vær med! :D

Vi ser frem til at høre fra dig! :)

Venlig hilsen
Kinky Salon